hvordan du rengjør rommet lett

hvordan du rengjør rommet lett

Sannsynligvis en av dine favoritt-områder i huset er ditt soverom. Det er her du sove, slappe av, stresse ned og gjøre stuffs som du ikke kan gjøre når andre folk er rundt. Dette rommet fungerer som komfortsonen eller noen ganger, en arbeidsplass også.
Avslapning ikke kan oppnås hvis rommet er totalt rot. Det er alltid en stor utfordring for alle å sette ting i orden igjen. Men hvis du vil nærme det trinn for trinn, rense rommet ville bare være så enkelt som å telle 1-2-3
en.
Sett bort all stuffs som ville bli distrahert i å oppnå målet ditt. For eksempel, holde seg unna chatte programmer eller avslutte første fra surfing på internett. Bedre ennå, slå av datamaskinen.
To.
Gjør atmosfæren i rommet ditt levende ved å spille musikk som du liker å synge eller danse. Unngå musikk som er myk og avslappende. Slå det opp så høyt som du ville få lov slik at du kan føle rytmen når du starter rengjøringen. Prøv å lage et spill av hvor mye du kunne rydde innenfor et spenn på en sang.
Tre.
Ved arbeid på dagtid, åpne gardiner og vinduer for å la noen lys og frisk luft å komme i. Dette vil hjelpe deg å føle deg uthvilt ved rengjøring av rommet. Hvis du velger å jobbe om natten, slå på alle lysene til å la deg se alt i rommet ditt, og for å unngå den koselige atmosfæren.
Fire.
Sweep under sengen og andre møbler . Samle og organisere tingene du kan finne under sengen i papirkurven, gi bort, resirkulering og viktige ting som bøker og viktige dokumenter. Dette vil hjelpe deg å redusere opphopning av unødvendige objekter i rommet ditt. Støvsug rommet ditt for å få bort støv.
Fem.
Kast all søpla vekk og resirkulere resirkulering. Fravike gi-bort og de viktige tingene først. Komme tilbake til dem etter du er ferdig med å sette møblene tilbake til sin plass.
6.
Få alle skitne klær og legg dem alle i en kurv. Fold og henge rene klær. Organiser skap og skuffer. Skill undertøy fra Apparels. Etter det, lukker skap og sørge for at ingenting stikker ut.
7.
Nå fra din "viktige" tingene, sortere dem ut etter hvor de bør plasseres. For eksempel bør bøker plasseres i en bokhylle, mens viktige dokumenter skal plasseres i en safe. Dette vil hjelpe deg å vite hvor du finner dem når du trenger dem.
8.
Det er nå tid til å fokusere på sengen. Strip bort bedings og snu madrassen. Flipping madrassen ikke bare forlenge levetiden, men det gir deg også en sjanse til å sove mer behagelig på under-brukes side av madrassen. Få litt frisk nye senger for å dekke sengen og puter.
9.
Slå deg oppmerksom på skrivebordet. Organisere og støvtørking pulten ville gjøre det ser mer attraktivt for øynene.
10.
Slutt, spray din favoritt luftrenser for å gjøre rommet ditt lukter friskt og rent.


Relaterte artikler


kvitt irriterende fruktfluer
hvordan bli kvitt ting du ikke vil
kvitt hjemmet ditt av lopper
hvordan å holde hjemmet rent i 20 minutter
hvordan du rengjør rommet lett
hvordan du rengjør akvariet hjemme