kvitt hjemmet ditt av lopper

kvitt hjemmet ditt av lopper

Hunden er menneskets beste venn, men de små rakkerne de kan bringe inn er ikke. Lopper kan være ekstremt vanskelig å bli kvitt, og når du tror du har blitt kvitt dem alt de kan komme tilbake raskere, og enklere, og du er igjen igjen med hodepine av å prøve noe nytt å bli kvitt et angrep. Plantevernmidler, og foggers er så farlig å puste i, men det finnes en rekke måter som du kan kvitte deg hjem av lopper naturlig som er bedre for deg, din familie, og ditt kjæledyr

Du trenger:.
Lime .
Dawn oppvaskmiddel.
Hvit eddik.
Vaskemaskin.
Baking Soda.
Lemon.
Vann.
Hvitløk.
 


en.
Når jeg prøver å kvitte seg hjemme med lopper du alltid må starte med hagen din først. Hold gresset klippes. La gresset vokse enda litt for høyt kan være en massiv grobunn for lopper. Etter at verftet er ryddig og meiet, dryss lime inn på verksted, da dette vil bidra til å drepe lopper og holde dem ut av din hage også.
To.
Samle opp hver bit av sengetøy , teppe, og klær som ligger rundt som kunne ha potensielt komme i kontakt med lopper, spesielt hvis kjæledyret ligger i et bestemt område. Lopper kan legge egg hvor som helst og vask av elementene kjæledyret bruker kan kvitte seg med ikke bare voksne lopper, men deres egg også. Sørg for å bruke varmt såpevann når du vasker noe som potensielt kan ha lopper.
Tre.
For møblene og gardinene prøv å blande natron, sitron og vann sammen i en spray flaske og spray ned det kan ikke være lett vaskes.
fire.
Nå må du bade dyret å bli kvitt loppene på pelsen sin. Det er mange forskjellige naturlige og sunne alternative måter å bade kjæledyret ditt. En måte er å bruke daggry oppvaskmiddel, som såpe i morgen vil drepe loppene på kontakt. Et annet alternativ er å blande to kopper av hvit eddik i kjæledyret bad, vil uansett være sikker på å drepe og kvitte kjæledyret av lopper.
Fem.
Det neste trinnet i ridding ditt hjem en loppeangrep er å støvsuge. Jeg har alltid forlate støvsuging for sist fordi som du er renhold hjemme, gjør klesvask og bading hunden, vil lopper dør og noen vil også fortsatt være i live og falle i teppet ditt. Du må vakuum disse overs lopper opp. Hvis din hjemme er skittent vil dette være en prima grobunn for lopper. Begynn med å strø salt i teppet og la sitte i et par dager til en uke, avhengig av hvor ille din smitten kan være. Den salt vil drepe loppene. Støvsuging er den beste måten å få loppe egg ut av teppet og fjerne voksne lopper. Den tommelfingerregel for støvsuging er for hver person som bor i ditt hjem, er hvor mange ganger i uken bør du vakuum. Når du støvsuger du må umiddelbart fjerne posen og kast måte, noe som gjør at det er tette slik lopper som kan være i live kan ikke flykte.
6.
Hvis kjæledyret ditt er ikke på en vanlig loppe forebyggende medisiner, kan du prøve disse triksene for å holde dyret fra saltlaken de pesky små rakkerne tilbake til ditt hjem. Blanding noen forskjellige ingredienser i din kjæledyret mat kan stoppe dette. Du kan blande et par spiseskjeer av hvit eddik i hundens vann, og blande litt hvitløk i maten sin med. Lopper hater eddik og hvitløk, og som hunden begynner å spise disse tingene sine organer vil begynne å skille disse to tingene i huden, slik at loppene ikke ønsker å ta på dem.
 

Tips og advarsler


 

  • Noen ganger første gang du gjør dette det blir ikke alle av lopper, bare skyll og gjenta.


Relaterte artikler


hvordan bli kvitt ting du ikke vil
hvordan du rengjør rommet lett
hvordan å holde hjemmet rent i 20 minutter
hvordan du rengjør akvariet hjemme
kvitt hjemmet ditt av lopper
kvitt irriterende fruktfluer